Päämajamme sijaitsee Vantaalla, jossa äitini Paulina, Pasi sekä Border colliet Nana ja Cara asuvat. Minä, Daniela sain elokuussa 2017 opiskelupaikan, koirakouluttajaksi ja Mindy pääsi demokoiraksi mukaani ja koko syyslukukauden Mindy kävi koulua kanssani.
Joululomallani Mindy astutettiin ja näin ollen jää sitten äippälomalle.Koirat ovat aina kuuluneet elämäämme. Ensimmäinen bortsu Nana tuli meille 2007 ja tuntui heti, että nyt on se meille oikea rotu löytynyt. Olen treenannut Nanan kanssa tokoa, raunioita ja agilitya, joista agi oli ykkös-harrastus. Nana on FI MVA, EE MVA ja EE VMVA.
Pitkän etsiskelyn jälkeen löysimme Mindyn, jonka kävimme hakemassa Bettina ja Matthias Bergiltä Saksasta 2011. Vietimme muutamia päiviä kauniissa Siegenissä ennen kuin lensimme Mindyn kanssa Suomeen. Mindyn kanssa on myös treenattu tokoa, raunioita ja agilityä.2017 Mindy on aloittanut myös paimennuksen, joka alkutotuttelun jälkeen menee hyvin. Mindysta voi lukea lisää täältä. Ulkoilemme ja harrastamme koiriemme kanssa paljon.
Mindy ja Nana ovat myös olleet äitini työpaikalla koulussa mukana, jossa nauttivat suosiosta ja silityksistä, toisinaan taas minä olen ottanut heidät töihini eläintarvikeliikkeeseen mukaan.
Nykyään Nana ja Mindyn edellisestä pentueesta, meille jäänyt Cara ovat äitini mukana töissä.Suoritimme kasvattajan peruskurssin keväällä 2012 ja yhteisen kennelnimihakemuksen laitoimme heti, kun täytin 18v. 2013.