27.2.2018 syntynyt Great- pentue


Pennut luovutetaan aikasintaan 7 viikon iän jälkeen rakastaviin ja harrastaviin koteihin. Pennut kasvavat kotioloissamme ja heidät totutetaan autoiluun, erinäisiin käsittelyyn, lapsiin ja mahdollisuuksien mukaan muihin eläimiin. Pennuille opetetaan hihnassa olemisen ja sisäsiisteyden alkeita. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, silmäpeilattuina, madotettuina, pennun hoito-oppaan, SBCAK´in infopaketin ja halutessa myös SBCAK´in kasvattajapaketin kera. Toivomme kasvattien omistajilta yhteydenpitoa, harrastamista sekä viraillisten terveystutkimusten teettamistä (silmät ja luusto).


Elvis x Mindy

Lucky For You Gold Tamburine Man "Elvis"


Omistaja: Mia Åberg
Synt: 24.11.2012
51cm/20kg
Lonkat: A/A
Kyynäret: 0/0
Olat: terveet (epäviralliset)
Selkä: SPV0 (puhdas) LTV0 (normaali)
Silmät: terveet (kuvattu 11/16, 01/17)
Kivekset: normaalit
BH PAKK1

Elvis on rauhallinen, avoin ja erittäin tottelevainen ja ystävällinen koira, joka pitää kaikista ihmisistä, myös lapsista. Elvis ei provosoidu muista uroksista. Treeneissä hän keskittyy hyvin ohjaajansa ja kestää hyvin häiriötä. Kaikenlainen treenaaminen on Elviksen mielestä todella hauskaa, hän oppii nopeasti ja on mielyttämishaluinen. Hän myös irtoaa hyvin ohjaajasta.

elvis stands

elvis front picture
elvis mom elvis father
Emä: Sportingfield's Golden Gate Isä: Sportingfield's new reflection to lucky for you

27.2.2018 meille syntyi 6 ihanaa ja pontevaa pentua.
Kaksi punavalkoista urosta, kaksi punavalkoista narttua ja kaksi mustavalkoista narttua. Kaikki voivat hyvin ja onnellinen Mindy-mamma hoitaa pikkusiaan erinomaisesti.